onsdag 25 juli 2012

Solsken men inte ljus

Efter en del trixande så gick det att få igång den sektionen på Gastelyckan som stod helt still i förra veckan. Man måste tydligen ta sig upp på andra våningen och använda displayen där istället. Den fungerade inte heller som den skulle och något ljus får jag inte. Det är mycket trassel för några böcker.

Lördagens artikel i Sydsvenskan om UB:s bokflytt har inte rönt så enormt stort intresse, men den var någorlunda korrekt (endast ett litet matematiskt fel) och berörde faktiskt det jag hade pratat med journalisten om. Han verkade vara fascinerad av vårt bibliotek, särskilt det här att vi måste spara på allt material som skickas hit. Länk: http://www.sydsvenskan.se/lund/en-kamp-mot-tiden

Sommarvädret har infunnit sig, verkar det som. Trots detta så arbetar killarna på. De har lastat B till och med O senaste veckan. Det är lätt material att lasta, det är inget krångel och böckerna är inte så dammiga. Det går snabbt framåt med flytten just nu, alltså. För ett par veckor sedan passerade vi 8000 utflyttade meter (dvs ca 20%).

1 kommentar:

  1. Faktum är att det inkom intresseanmälan att få hjälpa till med flytten två dagar efter artikeln publicerades!

    SvaraRadera