onsdag 11 juli 2012

Vitterhet med mera

Jag ska be att få förtydliga mig lite grann. När jag kallar dem flyttkillarna, så inbegriper det personer av båda könen. Jag såg häromdagen att där är en tjej med i gänget som sätter upp böcker på Gastelyckan. Nu under sommaren är det ganska hög personalomsättning, så det är många nya ansikten.

Killarna har hunnit med att lasta resten av Språkvetenskap (mycket stor avdelning), Statistik, Statsvetenskap, Teater, Teknologi (från UB Norr), Teologi (mycket stor avdelning den också), Tidningsväsen, Tidsfördriv, Typografi, Undervisningsväsen och Veterinärväsen (från UB Norr). Nästa är Vitterhet (dvs skönlitteratur), och det står redan på Gastelyckan, men i den gamla ladan. Vi kunde ha låtit det stå kvar, men vi bestämde att det skulle finnas så få undantag som möjligt. Det är bättre att ha allt sammanhängande. Det kommer bli tillräckligt krångligt för framtidens magasinsarbetare i alla fall.

Det där utlovade besöket från utlandet inställdes utan förklaring. Vi har fortfarande problem med hyllornas funktion, det går till exempel inte att rubba anläggningen från Historia till Kyrkohistoria. Naturligtvis är där flera beställningar på just den delen. Vi minns, med visst obehag, att det tog två år innan anläggningen i den gamla ladan fungerade tillfredsställande. Det är samma leverantör, så man kan ju hoppas att de lärt sig något av de tidigare problemen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar