torsdag 20 september 2012

Svarta bokstöd

Den senaste veckans hyllsignaturer stod alla på Sparta: Gymnastik, Handel, Heraldik, Historia (stor avdelning) och Juridik. Det finns inte ett enda bokstöd i den svit som de flyttar nu, så Peter beställde några tusen stycken av en smed. Det går åt ca 700 per vecka och det har vi inte kunnat tillhandahålla. Vi har rensat hela UB på alla svarta L-formade bokstöd, men de är slut nu. Killarna har varit tvungna att sätta upp ganska många meter utan att placera in bokstöd och det är inte så bra, för böckerna kan ramla ut när man flyttar vagnarna.

UB hyr sedan några veckor en lokal på Gunnesbo där vi ska husa en stor del av det som numera benämns vardagstryck. Det består till exempel av kataloger, reklamtryck, affischer, årsredovisningar och annat okatalogiserat. Denna avdelning är skild från magasinet, men vi delar utrymmen på Sparta och gamla depån på Gunnesbo. De planerar att flytta ca 10 000 meter till det nya stället. Det är en stor och öppen lokal med golvvärme och allt är i gatuplan. Det krävs lite ändringar, bland annat måste all armatur flyttas, men vi tror det kan bli en bra plats för vardagstrycket. Magasinet kommer troligen också ha lite material där.

Alla depåer vi ska lämna är förresten formellt uppsagda nu. Det innebär att vi verkligen måste vara klara med alla flyttningar senast i september nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar