fredag 4 maj 2012

Botanik m m

Det var en kort arbetsvecka, men killarna har ändå hunnit med mycket. Vi började onsdagen på UB Norr, där det gick ganska snabbt att lasta de 120 metrarna Botanik. Det står rättvänt där och dessutom behöver man inte avbryta vid varje ny underrubrik för att sätta extra markering (det behövs för det materialet som står på Helgonabacken). Däremot så blir man sinkad av att det åldersstigna compact-systemet kärvar. Det brukar sluta med att man ger upp och drar hyllsektionerna för hand istället. Varje sektion kan väga uppemot 1500 kg. Det kräver lite känsla och tålmodighet. Tar man i för hårt, så välter hela hyllan och alla böckerna rasar ut på golvet (gissa hur jag vet det)...

När vi ändå var på UB Norr, så passade jag på att plocka bort resten av de gamla lånestickorna - ett projekt som egentligen skulle gjorts för flera år sedan men som inte blivit av.

Veckans hyllsignaturer inkluderade: Botanik, Ekonomi, Encyklopedi, Estetik, Etnografi och Faksimiler. Killarna har börjat på Filosofi, och nu märks det tydligare att 3:e våningen töms på böcker.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar